CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

miercuri, 9 martie 2011

Promotie pentru strugurelele EcoLips

De astazi ne bucuram de listarea celor doua strugurele in paginile magazinului EcoDecoLight (lumanari parfumate 100% naturale), in categoria "Speciale" (http://www.ecodecolight.com/shop/20-speciale)

Evident, avem si o saptamana de reduceri (de fapt aproape 10 zile); daca tot e primavara, sa fie promotie: 10% discount pentru fiecare strugurel in parte, pentru un simplu "Like" pe Facebook! Promotie valabile pana pe 18 martie! Sa aveti o primavara frumoasa...

P.S.  Avem si prima comanda, multumim mult pentru votul de incredere, sunt convinsa ca vei fi incantata de produse.

marți, 8 martie 2011

Fotografii de prezentare - Aroma si Baby






Acestea fiind imaginile cu produsul finit al EcoLips, trebuie sa va mai spunem cate ceva despre cele doua strugurele naturale (balsamuri de buze solide) pe care vi le oferim:
  1. EcoLips Baby - nu se va tine la frigider, este mai aspru datorita untului de Shea nerafinat, neprocesat, in cantitate foarte mare. De aceea, inainte sa il folositi pe buzele micutilor, este mai bine sa fie tinut la temperatura camerei, undeva sub 20 grade sau il puteti incalzi usor in mana dar in nici un caz nu trebuie lasat sub razele soarelui. Nu este colorat, se simte mirosul de unt si in plus este un bun reparator si protector pe vreme rece, uscata sau vant, la plaja sau pur si simplu pentru a pastra un nivel de hidratare si protectie ideal. Pret: 12 lei.
  2. EcoLips Aroma - se poate tine la frigider; are o consistenta cremoasa si mai moale (untul de cocos ii confera acest aspect) insa nu este indicat copiilor sub 3 ani (din cauza uleiului de catina). Este un excelent emolient. Toate ingredientele despre care am mai vorbit AICI sunt special alese si combinate pentru un efect protector si puternic reparator al buzelor crapate, uscate, aspre. Culoarea si aroma sunt naturale, nu am adaugat uleiuri esentiale si se pot folosi inclusiv de barbati. Poate constitui o buna baza pentru machiajul buzelor (ruj) deoarece fixeaza culoarea si conturul buzelor, nu ramane gras si nu se intinde printre micile striatii de la marginea buzelor. Hraneste si hidrateaza intens. De asemenea este bine sa nu fie lasat in caldura sau in raza de actiune a soarelui. Pret: 10 lei
Ambele variante au un continut de strugurel de 4,5 g. Retetele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, nu sunt testate pe animale si nu contin uleiuri esentiale. Pentru comenzi, ne puteti contacta prin e-mail, telefonic sau in magazinul EcoDecoLight - categoria "Speciale".

Astazi avem etichetele, maine - in magazin si pe blog

Nu pot decat sa ma bucur si sa sar intr-un picior. Azi, de ziua noastra ("La Multi Ani!" tuturor doamnelor, mamici, bunici, matusi), avem gata si etichetele pentru strugurel. Pentru EcoLips Aroma si EcoLips Baby.

Asta inseamna ca de azi, pentru maine, avem texte, poze, adaugiri, prelucrari, promotie de anuntat si inca multe altele. O noapte mai scurta, mai alba, insa o mare realizare pentru noi. Eforturi si griji concretizate in balsamul de buze (parca noi cei de peste 30 de ani am crescut cu strugurel...) care are grija de mine si de fetita mea. In timp ce sotul asteapta uleiurile esentiale...

Deocamdata fara alta aroma decat unturile organice, nerafinate si uleiurile din compozitie, cele doua strugurele se vor gasi de maine aici pe blog, dar si intr-o rubrica "speciala" din magazinul EcoDecoLight.

O primavara frumoasa!