CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

luni, 7 februarie 2011

Uleiul de ricin pentru regenerare celulara

Azi detaliem putin proprietatile terapeutice pe care le are un ulei ce se regaseste in strugurelul natural EcoLips: uleiul de ricin (Ricinnus communis) presat la rece. Cunoscut din Antichitate in Egipt, India, China sau Persia, a fost numit de romani "palma lui Christos" ('palm Christi') datorita actiunii sale tamaduitoare.

Este un excelent regenerator celular, fiind cunoscut in uzul extern pentru afectiuni ale pielii, rani sau chiar boli mai grave, care necesita tratament si intretinere indelungata. Este mult folosit pentru par, pentru gene sau sprancene, in cazul caderii parului, insa acelasi efect de imbunatatire a aspectului si ingrijire il are si asupra buzelor. Din acest motiv, multe produse cosmetice si tratamente specializate apeleaza in retete la actiunea binefacatoare a uleiului de ricin.

Este cunoscut si dovedit ca are proprietati antiinflamatoare, de curatare, de detoxifiere si de vindecare, fiind de aceea ideal pentru strugurel in sezonul cald (calmeaza si inlatura arsurile sau leziunile provocate de soare si vant) si de-o potriva in sezonul rece (gerul si lipsa luminii soarelui usuca mult tenul).

In general, pentru scalp si pentru piele face minuni, mai ales cand vorbim de imbatranire, de recapatarea stralucirii si de disparitia ridurilor sau crapaturilor fine, este un bun emolient si reparator. De aceea, strugurelul EcoLips are in compozitie acest pretios ulei, nerafinat, intr-una din retetele destinate adultilor: EcoLips Aroma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu