CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

marți, 8 februarie 2011

Uleiul de migdale dulci - hidratant si emolient

Des utilizat in retetele cosmetice, mai ales cele destinate hidratarii pielii si parului, uleiul de migdale dulci este prezent in orice produs care pledeaza pentru elasticitate, pentru ameliorarea si preventia vergeturilor, este hranitor si emolient si poate fi folosit pentru orice gen de piele/ten. Fara a folosi uleiuri de sinteza ori grasime animala, uleiurile vegetale se absorb mult mai usor.

Fiind un extrem de bun lubrifiant, uleiul de migdale dulci poate combate pruritul si inflamatia la nivelul pielii, simptome care sunt destul de des intalnite in cazul femeilor insarcinate. Pentru ca este un ulei se recomanda sa fie folosit pe pielea umeda, curatata in prealabil si sa fie masat usor pana intra in piele. De asemenea, se poate folosi foarte bine pentru masajul de la baita al bebelusilor si copiilor mici, lasa pielea elastica si o hraneste in profunzime. Asta ar trebui sa ne asigure si asupra gradului de finete pe care il are acest ulei asupra pielii.

Pentru buze, uleiul presat la rece este un bun ingredient al strugurelului natural EcoLips, deoarece migdalele au o mare putere nutritiva, fiind bogate in vitaminele A, B si E. Si totodata,  prin uleiul de migdale dulci beneficiem si de actiunea lui ca si un factor de protectie impotriva ultravioletelor, netezeste si intinereste pielea redand supletea ei naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu