CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

marți, 1 februarie 2011

Untul de Shea - viata si sanatate in stil natural


     'Copacul sacru' sau 'copacul vietii' - Shea, Karite sau Mangifolia se refera de fapt la un singur arbore originar din Africa. Ajunge la maturitate extrem de greu, dupa aproximativ 50 ani, in unele tari fiind specimen protejat de lege; creste in salbaticie, necultivat, motiv pentru care si pretul untului extras este destul de ridicat. Secole la rand, vracii africani au folosit untul de Shea pentru a vindeca boli ale pielii si scalpului iar in timpurile moderne am aflat pe cale stiintifica motivul real al folosirii acestui unt.

     Un continut variat de acizi grasi perfecti pentru piele, dintre care acidul oleic si acidul stearic sunt cei mai importanti. Untul de Shea are un continut ridicat de vitamina A si vitamina E care ajuta la regenerarea celulelor si are efecte anti-imbatranire.

     Cu ajutorul untului de Shea organic, neprocesatstrugurelul EcoLips hidrateaza pielea, o protejeaza prin bariera de contact in fata factorilor poluanti si mentine elasticitatea buzelor, eliminandu-se usor aspectul uscat, "de scoarta". Balm-ul care contine acest unt se poate folosi zilnic pentru copii, ca si baza de machiaj al doamnelor si domnisoarelor, pentru ingrijire, hidtratare si suplete si este ideal si pentru domni, mai ales cand job-ul sau hobby-urile ne tin pe drumuri.

     Untul de Shea are in plus un efect cicatrizant si, folosit zilnic, pielea iritata va fi calmata si protejata; in plus, dupa o sedinta de solar sau la plaja, folosirea unui strugurel natural EcoLips ce contine unt de Shea organic, neprocesat, va atenua senzatiile neplacute, arsurile, va mentine buzele catifelate iar ele nu vor suferi de pe urma actiunii ultravioletelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu