CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

duminică, 10 aprilie 2011

Recomandari pentru strugurele naturale EcoLips

Evident, timpul s-a scurs si am strans din feed-back-ul primit, am citit sfaturi productive si binevoitoare, care astfel ne-au ajutat in mare masura sa completam lista de recomandari pentru cele doua strugurele naturale. Astfel, multumindu-va pentru timpul pe care ni l-ati acordat, putem spune pentru toata lumea ca:
  1. Strugurelele Baby si Aroma, pentru ca nu contin conservanti, recomandam sa se pastreze la frigider (in special Aroma, cu un continut bogat in uleiuri - devenind astfel mai moale la temperatura ridicata).
  2. Se pot folosi de intreaga familie.
  3. Pentru adulti, cea mai indicata perioada pentru a folosi cele doua strugurele EcoLips de pana acum (Baby si Aroma) este seara, deoarece au un puternic efect emolient si regenerator, actionanad asemeni unei creme grase, de noapte. Doar pe timpul iernii, la plaja sau in conditii de vant, buze foarte sensibile, arse ori uscate, va recomandam in plus aplicarea de dimineata, inainte de a iesi din casa, fara a folosi ruj, fond de ten sau alt machiaj al buzelor (contin componente chimice, sintetice, care favorizeaza uscarea buzelor).
  4. Pentru ca de Florii ne aflam la Palatul Sutu, la Targul I Love Handmade alaturi de produsele EcoDecoLight, aducem testere pentru noul strugurel cu utilizare zilnica (indiferent de ora), sigur ca si baza de machiaj, aromat cu uleiuri esentiale, solid si cu grad de lichefiere scazut - dedicat doar adultilor!
  5. Untul de Shea din EcoLips Baby si uleiul de nuca de cocos din EcoLips Aroma sunt certificate organic la producator de catre Soil Association.
  6. Nu aplicati cu insistenta strugurelul, in strat gros, cu atat mai mult cu cat vine vara. Aplicati pe buza mai sensibila (de obicei, cea de jos) si apoi intindeti usor prin presarea binecunoscuta noua, doamnelor si domnisoarelor, si pe buza ramasa. Doar daca simtiti ca mai este nevoie de un surplus, completati cu un nou strat.
  7. Chiar si in start subtire, strugurelul EcoLips intra in ridurile fine din jurul gurii si se absoarbe treptat, motiv pentru care constituie o buna baza pentru rujul care aplicat pe deasupra, nu se va mai intinde. Atentie insa, chiar si rujul care nu se transfera la contact, isi va pierde aceasta proprietate atunci cand folositi strugurelul natural.
 Cat de curand vorbim despre un alt ulei, ne cerem scuze pentru aceasta intarziere in a publica, va promitem insa ca aducem noi si bune informatii, despre cadouri, campanii de testare si promotii, lansari, retete si multe altele pe care le avem in minte si in plan.



    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu