CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

luni, 18 aprilie 2011

Testere gratuite de strugurel natural EcoLips Daily

Asa cum spuneam pe Facebook, pentru targul din week-end am calculat sa obtin cateva strugurele naturale pentru sezonul cald. EcoLips Daily, aromate cu uleiuri esentiale, au iesit in numar atat de mare, incat desi am oferit destul de multe, am mai ramas cu cateva. Astfel incat, pentru fiecare comanda pe care o faceti in cadrul magazinului EcoDecoLight, va oferim catre testare o mostra "cu gust".

Variantele de aroma sunt, pentru moment, urmatoarele:
  • geraniu: feminin, usor dulce si placut parfumat, ideal pentru buze, reparator si antiinflamator, antiseptic si calmant. In aromoterapie, geranium-ul este un tonic mental, alunga anxietatea, depresia si senzatia de "blocaj", are efect antistress si induce o stare de optimism.
  • rozmarin si patchouli: usor mentolat, fresh, racoritor. Combinatia celor doua uleiuri esentiale au proprietati tonice, activatoare. Contraindicata insa femeilor insarcinate sau care alapteaza. Ca si efecte ale aromoterapiei, salvia si rozmarinul sunt purificatoare, mistice, aromate si parfumate, au efect de relaxare si de inlaturare a stresului.
  • lavanda: picanta, parfumata si cu iz usor piperat, lavanda este un calmant si relaxant cunoscut, antibacterian si cu functie activatoare circulator, ideala pentru intretinerea pielii uscate, adjuvanta in afectiuni respiratorii. In aromoterapie se foloseste pentru echilibrarea emotiilor extreme, inlatura migrenele si a stresul.
Avem in plan si alte arome, insa cu atentie studiate pentru a nu usca pielea sensibila a buzelor (de exemplu, menta) sau care sa nu se descompuna si la lumina soarelui sa produca arsuri/leziuni (citricele).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu