CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

miercuri, 29 iunie 2011

Uleiul de cocos, cu consistenta untoasa - brut, nerafinat

Certificat de producator de la Soil Association si cu provenienta din agricultura organica Fair Trade, untul / uleiul de cocos miroase extraordinar, la contact cu pielea se topeste si aproape ca este singur absorbit in piele. Este foarte stabil din punct de vedere fizico-chimic, neavand nevoie de alti conservanti pentru a rezista la expunerea mediului, rezistand multe luni la temperatura camerei.

Desi majoritatea proprietatilor benefice ale uleiului de cocos se refera la uzul intern, grasimile saturate prezente in acest ulei au proprietati antimicrobiene, antiacneice si ajuta in relatiile cu diferite bacterii, ciuperci, paraziti care se regasesc si la nivelul epidermei, restabileste ph-ul propriu pielii si ii reda elasticitatea si supletea. Deoarece contine un nivel foarte ridicat de antioxidanti, ajuta la protejarea organismului de radicali liberi si de prevenire de boli degenerative si imbatranirea prematura, ridare excesiva si ajuta in procesul de regenerare celulara

Deoarece contine lipide antimicrobiene (acid lauric, acid capric si acid caprilic) cu proprietati antifungice, antibacteriene si antivirale, la aplicare pe leziuni si infectii se formeaza un strat chimic care protejeaza partea infectata a corpului de praf, ciuperci, bacterii. Uleiul de cocos este de asemenea foarte eficient chiar si cand vorbim despre vanatai sau cicatrici, deoarece accelereaza procesul de vindecare prin repararea tesuturilor deteriorate. Acidul capric are afecte benefice in lupta impotriva infectiilor virale cu Herpex simplex (durerosul herpes care apare pe buze sau in jurul acestora)

Pentru cei care prefera ocazional un masaj, este un produs excelent: actioneaza ca un hidratant foarte eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata, impiedica formarea ridurilor, dar ajuta si la tratarea diferitelor probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatite, eczeme, descuamarea pielii, iritatii de scutec, celulita infectioasa, faze eruptive si alte infectii cutanate.

In vreme insorita, de primavara pana toamna dar si iarna cand gerul amplifica efectul ultravioletelor, pielea este bine sa fie protejata, in acest sens uleiul de cocos fiind ideal, contine vitaminele A si E si actioneaza ca filtru UV.

In plus, ca si bonus pentru parul care este o oglinda a starii organismului, este o hrana foarte buna pentru scalp, ajutand la cresterea sanatoasa a pletelor. Masajele regulate cu ulei de cocos amelioreaza si duc la disparitia matretei, este un balsam excelent si ajuta la revigorarea parului deteriorat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu