CONTACT (FOR ENGLISH PRESS HERE!)
Mobil: 0745[756]198
E-mail: ecolipsbuzecatifelate[at]gmail[dot]com
ID Messenger: ecolipsro

miercuri, 9 februarie 2011

EcoLips Baby si EcoLips Aroma

Gata! Doua game de strugurel, cu doua destinatii total diferite, cu doua compozitii care mi-au dat batai de cap (am cautat anumite actriuni terapeutice, de protectie sau ingrijire, materie prima cat mai putin prelucrata, efecte benefice asupra pielii si retete din cele mai diverse). Si pentru ca de astazi pot vorbi despre ele (pana la poze mai e putin), prezentam mai jos primele doua game de strugurel natural marca EcoLips.

  1. EcoLips Baby: unt de Shea, ulei de migdale dulci, ulei de musetel, ceara de albine. Are o consistenta aproape spumoasa, foarte fina si aparent mai grasa. Insa dupa aplicare, puteti sta linistite dragi mamici: este doar un strat protector care are grija de buzele bebelusului vostru. Untul de Shea este brut, nerafinat, extras prin metode traditionale si provine din culturi organice. Despre proprietatile lui, puteti citi AICI. Uleiul de migdale dulci, fin si bun emolient, este ideal pentru bebelusi, pentru pielea lor fina si pentru ingrijirea naturala pe care vrem sa le-o oferim. Puteti sa va masati si sfarcurile inainte de alaptare, usor, pentru a evita acele crapaturi dureroase sau lezarea in timp datorata "molfaielii" pe care piticii ne-o aplica cu atata dorinta. Obtinut printr-un proces de extractie la rece, presa mecanica, uleiul de migdale dulci are niste avantaje deosebite, despre care va invit sa citit AICI mai pe larg (emolient, hranitor, protector, hidratant). Uleiul de musetel este ideal pentru mici zgaibe, crapaturi, uscaciune a buzelor, este delicat si se recomanda de toti medicii pediatri atucni cand apar mici probleme ale pielii nou-nascutului (mai multe detalii despre actiunea uleiului de musetel veti gasi AICI).  Ideal pentru bebelusi, inca din primele zile, ideal pentru mamicile care alapteaza.                                                                                                                                                                      .
  2. EcoLips Aroma: unt de cocos, ulei de masline, ulei de catina, ulei de ricin, ulei de porumb, vitamina E, ceara de albine. Are o consistenta mai dura, confera protectie si suplete buzelor, are efect reparator, vindecator, emolient si de ingrijire, are o usoara culoare portocalie care nu este vizibila la nivelul buzelor, are un parfum complex si lasa in urma o pelicula fina fara a da senzatia neplacuta de gras. Se poate folosi de adulti (domni si doamne) si constituie o excelenta baza pentru machiajul buzelor. Untul de cocos, similar untului de Shea, provine din cultura organica si este brut, nerafinat, obtinut prin metoda presei mecanice. Are un parfum proaspat, irezistibil, este un bun antioxidant (detaliile AICI), antiviral, antifungic si antibacterian, accelereaza vindecarea, ofera protectie si hranire daca vorbim de leziuni sau chiar rani. Uleiul de masline extravirgin (extras prin presare la rece, nerafinat) este hranitor, protector, are proprietati antioxidante si are un continut ridicat de acizi grasi mononesaturati (vom detalia acest tip de ulei, extravirgin, intr-un articol separat ce va fi disponibil de AICI). Uleiul de catina, cel care ofera si nuantarea usor portocalie pentru strugurelul natural EcoLips) este un excelent cicatrizant, antibacterian, incetineste procesul de imbatrinire, bun in caz de arsuri, degeraturi, bun protector impotriva radiatiilor solare (detaliile se vor gasi AICI). Uleiul de ricin, cunoscut si folosit inca din antichitate, are la nivelul pielii actiune tamaduitoare: regenerator celular, antiinflamator, detoxifiant, actiune calmanta si de vindecare pentru rani sau leziuni cu evolutie lenta (mai multe amanunte despre proprietatile uleiului de ricin gasiti AICI). Uleiul nerafinat din porumb, pe langa un parfum irezistibil de floricele si o nuanta galben aproape portocalie, contine un complex foarte caurtat de acizi grasi omega 3 si omega 6, vitamine si microelemente, este o sursa bogata de vitamina E. Cu alte cuvinte, daca vorbim de ingrijirea pielii, uleiul nerafinat din porumb este unul din ingredientele obligatorii pentru a se reda suplete, sanatate si elasticitate pielii (vom scrie mai multe despre acest tip de ulei intr-un articol ce va fi disponibil AICI). Vitamina E are un puternic efect antioxidant care completeaza proprietatile terapeutice ale acestei retete de strugurel natural EcoLips. Excelent in timpul verii ca si balsam de buze cu protectie solara, pe timp de iarna actionand ca bariera protectoare si hranitoare impotriva gerului si vantului.
Ceara de albine provine din stupine avizate ecologic de catre Ecoinspect, se afla in judetul Arad si ofera acea protectie si stabilitate produsului, pe care nici un alt ingredient nu-l poate completa: o usoara duritate si disparitia senzatiei de gras.

3 comentarii: